Saalispalaute

Kalastuskohteen/kohteiden valinta » Taustatiedot » Saalispalaute » Asiakastyytyväisyys » Palaute » Yhteenveto

Täällä voit antaa saalispalautteesi Metsähallituksen luvalla ja vesillä tapahtuneesta kalastuksesta. Saalispalautteen voit antaa Metsähallituksen pyydyskalastuksesta (esim. verkko, katiska), viehekalastuksesta, virkistyskalastuksesta (apajat), ammattikalastuksesta tai kolmen pohjoisen kunnan kuntalaisen pyydys-/ viehekalastuksesta. Huomaathan, ettet voi antaa saalispalautetta yleiskalastuksesta (onkiminen ja pilkkiminen), joka ei vaadi vesialueen omistajan lupaa, etkä Maa- ja metsätalousministeriön läänikohtaisella vieheluvalla tapahtuneesta kalastuksesta.

Saalispalautteesi auttaa meitä kalavesien hoidon ja käytön suunnittelussa sekä kalastuksen kestävyyden mitoituksessa. Saalispalautteiden perusteella kalastusta ja kalavesien hoitoa voidaan kehittää entistä paremmaksi. Palautteen voit antaa nimettömänä, eivätkä yksittäiset lähettämäsi palautteet tule muiden kalastajien nähtäville.

Huhtikuussa 2011 Metsähallitus julkaisi kalastajien käyttöön ilmaisen kalastuspäiväkirjan (www.tuikki.fi), jonka kautta voit myös antaa saalispalautteesi!

Kiitos avustasi kalastuksen ja kalakantojen hyväksi tehtävästä arvokkaasta työstä. Jokainen palaute on tärkeä! Lisätietoa palautteen hyödyntämisestä: www.metsa.fi/kalastus

Palkinnot ja arvonnan säännöt

Ole hyvä ja valitse kieli:

Suomi | Ruotsi | Saame |

Kalastuskohteen/kohteiden valinta
Valitse lupatyyppi ja kohde jossa kalastit. Yhdeltä lupa-alueelta voi valita useamman kohteen pitämällä CTRL-näppäin pohjassa ja valitsemalla samalla hiirellä kohteet. Jos et tiedä kohdetta jossa kalastit, valitse lupa-alueelta "Muu kohde" ja kirjoita avautuvaan selityskenttään kuvaus paikasta jossa kalastit.
Lupatyyppi
Lupa-alue
Nimetty kohde